Powered By Blogger

الاثنين، 26 أغسطس 2013

جلاب جامون حلى هندي..


المقادير :
كوب حليب بودره
بيضه
فنجال زيت
شوية خل
ملعقه كبيره سميد ناعم
ملعقه وسط بكنج بودر
الطريقه :
- نخلط كل الكونات  مع بعض ونعجنهم  لحد ماتتكون عجينه متماسكه بس مو جامده  ولاسائله راح تكون رخوه شويه
- نكور العجينه على شكل كرات اصغر من حجم البيضه بشويه
- نقلي الكور في زيت على نار هادئه جدا جدا يعني قبل مايسخن بشويه ننزل الكور ونبدا بالتقليب المستمر لحد ماتتماسك وتحمر
- نطلعها من الزيت ونضعها في شيره دافئه والشيره تكون مطبوخه بالهيل والزعفران
- تقدم مع الشيره وتزين بالزعفران
- وصحتين والف عافيه يارب..


 نخلط المقادير مع بعض
 نعجن المقادير جيدا لحد ماتتكون عجينه متماسكه
 نكور العجينه على شكل كرات
نقليها بزيت عنار هادئه جدا جدا
نطلعها من الزيت ونضعها بشيره دافئه
ثم تقدم
 صحه والف عافيه
شكلها من الداخل طريه جدا ولذيذه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق